15 tips om in 60 seconden gezonder te worden

Posted: mei 10, 2017 By: Comment: 0

 

Wat als we u zouden vertellen dat het maar 60 seconden duurt om gezonder te worden?

Je hebt maar 1 minuut nodig! Iedereen heeft een druk schema, maar het zijn juist de kleine dingen die je helpen gezond te blijven.

Neem even een kijkje naar deze 15 simpele acties, die snel je gezondheid verbeteren.

 

flower-233838__340

 

1 Rek en strek: Een snelle stretch tussendoor, verlicht spanning in de spieren. Probeer het eens uit als je de volgende keer  in de rij staat of achter de computer zit,

2 Neem een gezonde snack mee: In plaats van een suikerrijke snack te kopen als de honger toeslaat, neem een gezonde snack zoals een appel of noten mee voordat je deur uitgaat.Als het hongergevoel.

3 Neem de trap: In plaats van te wachten op de lift of de roltrap te nemen, kies voor de trap om wat extra calorien te verbranden.

4 Neem een internet pauze: Geef je ogen en geest een paar minuten rust door even niet met je telefoon of PC bezig te zijn.

5 Voeg citroen toe aan je water: Maak je glas water gezonder, door ere en schijfje citroen aan toe te voegen, een natuurlijke superfood. In een van de volgende blogs zullen we verder ingaan op de gezondheids voordelen van citroenwater.

6 Neem 3 diepe ademhalingen: Klaar voor de start, adem! Voelt dat al beter?

7 Bel een vriend: natuurlijk zijn whats apps en smsen leuk, maar er gaat niets boven een geode vriend bellen om te ontstressen.

Ga naar buiten: Als je een tijdje binnen hebt gezeten, is het heerlijk om even naar buiten te gaan en te resetten.

Maak een ‘dankbaarheids lijst’: Neem een minuut om alles op te schijven waar je op dat moment dankbaar voor bent.

10 Neem je vitamines in: Voor het geval je het bent vergeten, pa keen glas water en neem je dagelijkse vitamines in (wel biologische vitamines natuurlijk)

11 Ruim je kamer op: Soms is je kamer opruimen alles wat je nodig hebt om te voorkomen dat je afgeleid wordt en om je productiviteit te verhogen.

12 Speel je favoriete muziek: Goede muziek werkt motiverend. Zet de muziek aan en ga verder met waar je mee bezig was.

images-17

13 Maak en to do lijst met zaken die je op korte termijn wilt hebben gedaan: Zet de toon voor de hele week met een korte lijst om je gefocust te houden en om afleiding te voorkomen.

14 Zeg een positieve affirmatie: In plaats van focussen op het negatieve, focus op iets positiefs. Maak jezelf een compliment.

15 Lach!

Heeft u meer tips om in 60 seconden gezonder te worden? Reageer dan op dit bericht en deel uw tip!

 

AUTHOR

birgit

All stories by: birgit