Voordat je een afspraak maakt, vragen wij je de onderstaande vragenlijst te beantwoorden.

Als je een van de volgende vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, maak dan geen afspraak of annuleer/verzet je bestaande afspraak. 

  1. Ben je in de zeven dagen voorafgaand aan uw behandeling gevaccineerd? Dan dien je uit voorzorg niet behandeld te worden in verband met eventuele bijwerkingen van het vaccin.
  2. Heb je op dit moment of in de afgelopen 24 uur een van de volgende (milde) klachten (gehad)?Neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, benauwdheid en/of koorts van 38 graden of hoger?
  3. Heb je op dit moment een huisgenoot of gezinslid met een   van de bovenstaande klachten?
  4. Heb je het nieuwe corona virus (gehad) en ben je nog geen 24 uur klacht vrij?
  5. Heb je een huisgenoot of gezinslid met het corona virus? En ben je in de afgelopen 14 dagen met deze persoon in aanraking geweest terwijl hij/zij nog klachten had?
  6. Ben je in thuisisolatie omdat je in aanraking bent geweest met iemand die het corona virus heeft of vermoedelijk heeft?
  7. Woon je in een verpleegtehuis of een instelling voor mensen met een beperking?
  8. Behoor je tot een risicogroep; ben je boven de 70 jaar of heb je een chronische aandoening of gezondheidsklachten?

*Het bovenstaande geldt ook als je meent zeker te weten dat er geen sprake kan zijn van een COVID-19 besmetting (bijv. omdat er sprake is van hooikoorts).

*Mochten er onverhoopt in de tussentijd toch klachten zijn opgetreden bij jezelf, een huisgenoot of een familielid dan laten wij de afspraak niet doorgaan.

Graag attenderen wij je ook op Ons Protocol. Wij vragen je deze zorgvuldig door te nemen voor je naar de praktijk komt. Zo weet je wat voor aanpassingen wij hebben doorgevoerd in onze werkwijze en wat je wel of niet mee moet nemen naar de praktijk.

 

Reserveer hier uw afspraak online