Schermafbeelding 2015-11-13 om 18.31.27

 

Bij Sawadee massage & spa kunt u terecht voor Holistische massagetherapie.

Inzicht door bewustwording is het kenmerk van de Holistische massagetherapie. Lichamelijke klachten kun je zien als een toevalligheid of als een uitdrukking van je lichaam over wat er binnen in je leeft. Bewust of onbewust.

Bij holistische massagetherapie gebruikt de therapeut je lichamelijke spanning, ongemakken of ziektes als wegwijzer voor jou om te ontdekken waarom je deze hebt, en je lichaam de kans te geven deze klachten zelf op te lossen.
Holistische massagetherapie is een volwaardige therapievorm die uitstekend samengaat met de meest gangbare medische behandelingen.

Binnen Sawadee massage en spa is deze samenwerking er al met de fysiotherapeuten.

Massagetherapie kan tevens gegeven worden tijdens de zwangerschap.

Er zijn verzekeraars die deze behandelvorm vergoeden, mits u aanvullend verzekerd bent. Voor een overzicht kunt u hier kijken. Uw behandeling betaalt u bij Sawadee, u krijgt een factuur gemaild die u in kunt dienen bij uw verzekering.

Mocht u vragen hebben over de vergoeding, of de hoogte van de vergoeding, neem dan contact op met uw verzekering. U kunt dan aangeven dat het om een natuurgeneeskundig consult gaat met prestatiecode 24005 en dat de therapeut lid is van de VNT.

privacyverklaring

Terug naar massages

 

vnt logo