Sawadee betekent Welkom!!

Welkom in de prachtige ruimte van Sawadee Massage in de Archipelbuurt te Den Haag.

Lieve cliënten van Sawadee,

Na bijna twee maanden gesloten te zijn geweest vanwege het corona virus, open ik 18 mei mijn praktijk weer! Graag wil ik jullie bedanken voor alle support tijdens de afgelopen maanden!

De massagebranche heeft samen met de overheid volgens de richtlijnen van het RIVM een protocol opgesteld volgens welke alle masseurs zullen moeten werken.

In het protocol vind je belangrijke informatie over aanpassingen in onze werkwijze, maar ook over wat je wel of niet mee moet nemen naar de behandeling. Via deze link kun je de punten die voor ons van toepassing zijn nalezen.

Zou je voor het maken van een afspraak de gezondheidschecklist door willen nemen? De vragenlijst in te vinden via deze link

Ik hoop je snel weer te mogen ontvangen in mijn praktijk!

Sanne

Sawadee Massage

Het is bij Sawadee Massage niet mogelijk om te pinnen. Wij vragen je gelieve zoveel mogelijk te betalen met Tikkie of een Online betaalverzoek.

Sawadee Massage is de plaats waar u kunt relaxen en genezen. Wij geloven in een holistische benadering door middel van onze Oost-West benadering.

Per 3 februari 2020 gaat de locatie in de Piet Heinstraat dicht.

Sanne Groenendaal zal de massages voortzetten op een prachtige locatie in de Celebesstraat 117, 2585 TH Den Haag.

Zij zal bereikbaar blijven onder hetzelfde telefoonnummer 0624739981 en u kunt uw afspraak online inplannen op deze website.

Sawadee Massage is gesitueerd op een prachtige locatie in de Archipelbuurt in Den Haag en is voorzien van alle moderne gemakken. U kunt bij ons terecht voor  Professionele Massages. 

U kunt bij ons terecht voor klachten aan spieren of om eens heerlijk te ontspannen.  De massages zijn NIET erotisch van aard.

Wij nemen uitgebreid de tijd voor onze cliënten. Als u een massage boekt van 1 uur, krijgt u van ons een contact-tijd van 5 kwartier, waardoor u zich rustig kunt verkleden en een glaasje water kunt drinken na de massage.

Bij Sawadee Massage kunt u gemakkelijk vanuit huis uw afspraak online boeken of wijzigen  

Let op: Om u tegemoet te komen kunnen Cadeaubonnen uit 2019 nog ingewisseld worden tot en met uiterlijk 15 februari 2020!

 

Reserveer hier uw afspraak online

 • ONTSPANNINGSMASSAGE (30 min €35, 60 min €60, 90 min €85)
  € 35
 • DEEP TISSUE MASSAGE ( 30 min €37,50, 60 min €65, 90 min €90 )
  € 65
 • ZWANGERSCHAPSMASSAGE ( 60 min €60, 90 min € 85 )
  € 60
 • THAI YOGA MASSAGE (60 min € 60; 90 min € 85)
  € 60
sawadee_1

Is soja gezond?

    In onze praktijk krijgen we vaak de vraag of soja gezond vooe ons is. Er zijn tegenwoordig veel mensen die een intolerantie voor melkproducten hebben of geen dierlijke producten willen consumeren en grijpen dan naar het populaire alternatief soja. Maar is soja wel zo gezond? In advertenties worden vooral de voordelen van...
Posted: februari 13, 2016 By: Comment: 1

15 reasons to get a massage

  Massage can be a powerful tool to help you take charge of your health and well-being. See if it’s right for you If you’ve never tried massage, learn about its possible health benefits. stress relieve manage low back pain promote relaxation increase range of motion decrease migraine frequency relieve tension headaches boosts immunity...
Posted: juni 25, 2017 By: Comment: 0