Deep tissue massage is een krachtige massagevorm, waarbij de diepere lagen van het bindweefsel en de spieren worden gemasseerd. Er wordt bij de massage gebruik gemaakt van langzame, diepe massagetechnieken, met behulp van vingers, duimen, knokkels, onderarmen en ellebogen. Hierdoor wordt het bindweefsel los gemasseerd en ontstaat er opnieuw ruimte voor de spieren. 

Deze massage is zeer geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanningen in lichaam en geest. Vooral in de huidige maatschappij waarin veel mensen langdurig zittend werk uitvoeren of veel stress ervaren. Deze massage is ook geschikt voor mensen die intensieve sportprestaties leveren of gewoon houden van een stevige massage.

Door langdurig verkrampte spieren te ontspannen, helpt de massage plaatselijke blokkades in de bloed- en zuurstofcirculatie op te heffen. De massage kan verlichting brengen bij stress gerelateerde klachten als bijvoorbeeld hoofdpijn en nekpijn. En door vermindering van spanning en stress heeft deze massage een positief effect op je bloeddruk. 

Voor elke behandeling zal er een intake gesprek plaatsvinden, zodat de behandeling wordt afgestemd op jou specifieke wensen en behoeftes op dat moment.

Het is ook mogelijk een deelmassage te nemen van de rug, en schouders. 

U kunt kiezen uit een massage van 30, 60 of 90 minuten.

terug naar Homepagina