Als u eens helemaal tot rust wilt komen, last heeft van stress, stress gerelateerde klachten als rug- en nekpijn of pijnlijke spieren door eenzijdig bewegen, dan is een ontspanningsmassage de de juiste keuze voor u. 

Een ontspanningsmassage brengt lichaam en geest tot rust. Deze massage focust zich op de huid, onderhuid en spieren. Rustgevende massagetechnieken als lange strijkbewegingen, kneden en schudden zorgen voor complete ontspanning van de spieren en zorgen voor diepe mentale ontspanning.

Hoe je je voelt is onlosmakelijk verbonden met hoe je lichaam voelt en andersom. Deze massage geeft je een moment van rust, waardoor opgehoopte (mentale) spanningen wegvloeien.

Een ontspanningsmassage kalmeert, vermindert stress, geeft energie, zet de stofwisseling en bloedcirculatie aan, verlicht pijnlijke spieren en versterkt het immuunsysteem.

Als u regelmatig een ontspanningsmassage neemt, werkt deze preventief en zorgt dat stress en de bijbehorende spanningen niet ophopen in het lichaam.

Bij Sawadee maken we gebruik van een zachte, natuurlijke, notenvrije olie. Voor elke behandeling zal er een intake gesprek plaatsvinden, zodat de behandeling wordt afgestemd op jou specifieke wensen en behoeftes op dat moment.

Het is ook mogelijk een deelmassage te nemen van de rug, en schouders. 

U kunt kiezen uit een massage van 30, 60 of 90 minuten.

terug naar massages